Website Update Service

Website Update Service

Met de “Website Update Service” is je website 24/7 beveiligd, up-to-date en in een topconditie!

Elke maand worden er diverse updates uitgebracht die er voor moeten zorgen dat de Website blijft werken en er veiligheidslekken worden gedicht.  Juist het laatste is ontzettend belangrijk. Hackers willen niets liever dan uw website gebruiken, om bijvoorbeeld heel veel spam berichten te versturen. Ook kunnen hackers uw website offline zetten. De website Update Service kan dit aanzienlijk verkleinen.

Het gevaar wanneer u niet netjes uw website update is dat u misschien wel onbereikbaar raakt voor uw (toekomstige) klanten.

Het netjes updaten van uw website wil niet 100% garanderen dat u niet het slachtoffer zult worden van een hacker, maar u maakt het ze wel een stuk lastiger.

Wat  net zo belangrijk is naast het updaten is het maken van een back-up van  uw website.  Regelmatig een back-up maken van uw website en die bijvoorbeeld op uw eigen computer opslaan zorgt er voor dat wanneer er een probleem optreedt u snel weer online kunt zijn met uw website.

Misschien denkt u nu wel   ” Pfffff wat een werk en kan ik dat wel”   Gelukkig kan ik u een voordelig alternatief bieden en u het update en back-up werk uit handen nemen.

Wat ik u kan garanderen:

Per maand:

# Een update van uw website (WordPress of Joomla)
# Een update van de geïnstalleerde plug-ins op uw website.
# Database optimalisatie zodat uw website snel zichtbaar wordt in de browser.
# Een back-up van uw website inclusief database.
# Maandelijks een overzichtelijk rapport met de actuele status van uw website.

Wat kan ik u niet garanderen:

Helaas is het onmogelijk om u voor 100% te beschermen tegen hackers en invloeden van buitenaf. Ook de provider waar uw website draait kan een aanval van hackers ondervinden op hun servers.  Gelukkig is er  dan nog altijd een back-up* en zal ik er alles aan doen om uw website zo snel mogelijk weer online te krijgen.

Wilt u zich  niet meer druk hoeven te maken over uw website?  maak dan gebruik van de  ” Website update Service ”

Voor een bedrag van  € 90,75,–  incl. btw, per half jaar, achteraf betaald en per maand opzegbaar, bent u van alle onderhoud van uw website af.

Interesse in een Website update service?  Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

info@0318-computerhulp.nl