Webdesign

Een professionele uitziende website hoeft niet veel te kosten!

WebdesignIk richt mij op de ZZP’er, de startende ondernemer, verenigingen en particulieren. Webdesign voor ondernemers die wél professioneel voor de dag willen komen op het internet, maar hier niet duizenden euro’s aan willen spenderen.

Al ruim 17 jaar doe ik aan webdesign.  Als hobby begonnen en steeds met de nieuwste technieken.  Ik gebruik het gratis beheersysteem WordPress of Joomla. Hiermee kunt u grotendeels zelf uw website beheren.  Daarnaast gebruik ik software om  templates te maken die snel zijn aan te passen zijn naar uw wensen.

Ik  kom tot 3x bij u aan huis om de te bouwen website te bespreken. Tijdens het bouwen kunt u de voorgang telkens controleren op een plek op het internet.

Het driestappen plan in het kort.

  1.  Ik kom thuis of op kantoor bij u langs waar ik een indruk ga opdoen hoe uw wilt dat uw website er uit komt te zien.
  2.  Ik begin met het bouwen van uw website. Het gehele proces valt te volgen op een testomgeving.
  3.  Bent u tevreden? Dan kunt u nog twee weken wijzigen doorgeven die zullen worden toegepast.

De door mijn gemaakt websites zijn  responsive ( passen zich aan, aan elk type beeldscherm)  zijn geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO) en kunnen eventueel na oplevering zelf worden aangepast en onderhouden worden.

Door mijn manier van werken kunt u grote uitgaven op uw website besparen. Zo kan ik u al een website aanbieden voor een bedrag van € 350,- (Exclusief hosting)

Na het opleveren van uw website kunt u de keuze maken om zelf uw website onderhouden, of het aan mij uit te besteden voor een bedrag van € 90,75,- (per half jaar)

 

Wilt u zien wat 0318-computerhulp kort geleden heeft opgeleverd?  Kijk dan eens in de portfolio.