Ik vind het gezellig :)

Ik vind het gezellig :)

Na ruim een jaar actief te zijn in Veenendaal en omstreken, begint mijn agenda steeds voller te raken. Niet erg hoor! al is het soms wat puzzelen, om mijn “normale”baan en gezinsleven te combineren met 0318-computerhulp. Naast mijn agenda begint mijn adressenboekje ook steeds meer contactpersonen te herbergen. Dat is fijn, want dat betekend dat ik veel onder de mensen ben. Het is vaak erg gezellig om bij u thuis uw problemen met de computer, laptop, internet enz te verhelpen. En onder het genot van een kop koffie komen we soms veel van elkaar te weten.

Vaak hoor ik dat u het gezellig vond dat ik even langs kwam en dat u blij bent weer verder te kunnen op het internet. Daar doe ik het toch eigenlijk allemaal ook voor!

Mijn prijzen zijn lager dan elk ander computerhulpje in Veenendaal en kom ook nog eens bij u thuis, zodat u niet met uw dure laptop of computer de deur uit hoeft.

Ik wil u bedanken voor uw gastvrijheid en de waarschijnlijk het al in mij gestelde vertrouwen. Daarom doe ik er tot 1 maart 2019 een schepje bovenop.. Ik bedoel er van af WANT….. Als u mij onderstaande bon kunt laten zien, als ik bij u aan het werk ben, krijgt u het eerste uur voor een prijs van €30,- ipv €40,- Makkelijker en goedkoper kan ik het niet voor u maken 🙂

# geldig tot 1 maart 2019