Herken je dit?

Herken je dit?

Herken je dit?

► Je bent zelfstandig professional en weet hoe belangrijk het is om een goede website te hebben.
► Je wil een nieuwe website en dan het liefst eentje die je snapt zodat je niet bij ieder wissewasje een webbouwer hoeft te vragen om iets
op je website te zetten.
► Je hebt veel gehoord over het ContentManagement Systeem WordPress en nu wil je ook een WordPress website. Maar omdat je geen ervaring
hebt met het maken van websites kun je wel wat ondersteuning of een duwtje in de rug gebruiken.
► Misschien twijfel je of je jouw nieuwe website gaat laten maken of er zelf eentje gaat maken. Je bent bereid tijd en energie in je
website te steken maar je weet niet waar te beginnen….

Ik kan je helpen! Door mijn jarenlange ervaring met het bouwen van website kan ik jouw website maken. Heb je al een website gemaakt in bijvoorbeeld WordPress, dan kan ik je ook veel tijd en energie uit handen nemen door het onderhoud van de website op mij te nemen. Wil je helemaal zelf aan de slag, maar kom je er soms niet uit, ook dan kan ik je op weg helpen.

Een jonge dame die erg creatief is met pen en papier heeft het bouwen en onderhouden van haar website onlangs aan mij uitbesteed. Ik zou zeggen neem eens een kijkje op www.handletteringcreatedwithlove.nl Misschien raakt u dan net zo enthousiast als ik en besteld u de kerstkaarten voor dit jaar bij deze dame.

Over de auteur

Computerhulp administrator